Страхування майна

Страхування майна і здоров’яСьогодні реалі диктують жителям Україні нові умови життя. Тепер треба думати не тільки про те, як вижити у складних економічних умовах, але і те, як можна захистити своє майно і життя страховим полюсом. Він буде гарантією того, що навіть, коли ваше майно пошкодиться від таких факторів, як: пожежа, блискавка або якесь стихійне лихо. Коли щось станеться – ви можете бути впевненими у тому що при необхідності компанія видасть вам необхідні суму, яка повинна компенсувати збитки. Більш детальнішу інформацію можна дізнатись тут: http://ugic.com.ua/strakhuvannya-mayna/strakhuvannya-kvartyr-bez-rukhomoho-mayna/

Застрахувати сьогодні можна:

  • Сам будинок чи квартира, що є у вас в наявності;
  • об’єкти ландшафтного дизайну, які розташовані на прилеглій території;
  • інші додаткові будівлі та споруди.

Також додатково може бути застрахована відповідальність за заподіяну шкоду, яка трапилась внаслідок пожежі, або злиття сусідніми приміщеннями. Якщо це трапиться – збитки дуже швидко покриє страхова компанія.

Страхування здоров’я

Сьогоднішня медицина має змогу побороти дуже велику кількість усіляких хвороб. Але для того, щоб їх побороти треба викинути величезну кількість грошей, котрі у нинішніх умовах не так і дуже легко знайти. Страховка – це саме те, що зможе уберегти не тільки себе, але і своїх близьких.

Сьогодні це є однією з найпопулярніших послуг серед страхових компаній. Частіше всього купляють полюси строком на один рік. Договір буде передбачати виплати у разі отримання травм, смерті і інвалідності. Застрахувати можна осіб, вік яких до 75 років. Замовити послугу можна як на сайті. Так і приїхавши у компанію.

Умовно всі пакетні пропозиції страхових компаній можна розділити на три категорії: «економ», «стандарт» і «еліт». Розрізняються вони не тільки вартістю, але й наповненням. Зокрема, програми подешевше можуть забезпечити пацієнта медикаментами, оплатити виклик лікаря додому і навіть знаходження в стаціонарі. Але в більш дорогих пакетах, як правило, передбачено вищий ліміт по стоматологічному обслуговуванню. Крім того, є можливість обслуговуватися не в державних та відомчих клініках (категорія В), але і в приватних (категорії А, А +).

Найдоступніші за ціною пакети стартують від 1500 грн на рік. І треба мати на увазі, що більш дешева страховка має менше страхове покриття. Простіше кажучи, чим більше страхова премія, тим на більшу суму відшкодування можна розраховувати. Більшість компаній орієнтовані на корпоративного клієнта. Мінімум, на що можуть погодитися, – застрахувати сім’ю від трьох осіб або групу осіб від десяти, надавши їм корпоративні умови.