Морські вантажоперевезення користуються особливою популярністю серед тих компаній, специфіка яких передбачає ведення діяльності на декількох континентах одночасно. Особливо популярними є морські контейнерні перевезення. Багато компаній купують у своїх партнерів в Китаї товари, починаючи від одягу і взуття, і закінчуючи мобільними телефонами, планшетами та сучасними комп’ютерами.

морские контейнерные перевозки - карго

Морські контейнерні перевезення вантажів

Морські контейнерні перевезення вантажів володіють вагомими перевагами в порівнянні з іншими видами транспортування, як-от авіаперевезення або автомобільні вантажоперевезення. Багато компаній вже давно відчули переваги та фінансову вигоду від користування морським транспортом для реалізації своїх потреб у транспортуванні різних товарів. Цей вид перевезення дозволяє значно здешевити вартість перевезення та успішно розвивати свій міжконтинентальний бізнес.

Контейнерні перевезення морським транспортом займають лідируючі позиції в даній сфері. При цьому необхідно зазначити, що клієнт може замовити перевезення як цілого контейнера, так і транспортування товарів у складі збірного вантажу.

Зазвичай використовуються 20 або 40-футові контейнери, які замовляють для перевезення великих партій товару. Також морські контейнерні перевезення користуються популярністю для перевезення автомобілів або мотоциклів. Один контейнер може помістити до 30 мотоциклів.

Проте не всі компанії перевозять велику кількість товару. Для таких клієнтів передбачена можливість перевезти свій вантаж у складі збірного вантажу. В такому випадку ви будете оплачувати вагу або обсяг вашого вантажу. Ірешту стандартного контейнера буде заповнено товарами інших замовників. Вантаж сформують на одному із збірних пунктів, доставлять морським транспортом з порту в потрібну країну, а після прибуття розформують і відправлять іншими видами транспорту до замовника.

Географія морських вантажоперевезень практично безмежна, адже водний простір займає більшу частину земної кулі. Використання стандартних контейнерів дозволяє використовувати для навантаження і розвантаження суден спеціальну техніку, що значно скорочує час простою суден. Крім того, контейнер можна без зусиль перемістити на спеціальну залізничну платформу або автомобіль, після чого відправити в будь-яке місто за потрібною адресою.

Морські контейнерні перевезення в Україні

Україна має великий потенціал для використання морських контейнерних перевезень в країну або закордон. Цьому сприяє велика кількість морських портів, а також судноплавні річки. Ви можете замовити товар в будь-якій точці світу, і його доставлять в один з портів України, після чого транспортна компанія доставить ваше замовлення прямо вам під двері.